Oproep aan auteurs: Kom vertellen over jouw favoriete sciencefictionboek op de Dag van het Fantastische Boek.

In samenwerking met uitgeverij Lebowski organiseert Stichting Fantastisch Genre een uur True Fiction, formerly known as science fiction (net zoals eerder op Lowlands). Vier auteurs gaan voorlezen uit en vertellen over een door hen geliefd What if? verhaal. Denk aan de door Lebowski uitgegeven boeken Fahrenheit 451 (Ray Bradbury), High-Rise (J.G. Ballard), Dat gebeurt hier niet (Sinclair Lewis) en De man in het hoge kasteel (Philip K. Dick), maar eigen inbreng is ook zeker welkom.

Wil jij naast Auke Hulst (Harland Award winnaar met Slaap zacht, Johnny Idaho én En ik herinner me Titus Broederland) en Jerry Goossens (Tot bloed op het droge) optreden in één van de vier slots? Stuur dan voor 21 maart een email aan info@fantastischgenre.eu met de volgende informatie:

  • Titel van het te bespreken boek;
  • Korte samenvatting van wat je wilt gaan voorlezen en vertellen;
  • Waarom jij de geschikte persoon hiervoor bent.

Wie weet word je geselecteerd en sta jij tijdens de Dag op het podium.

De geselecteerde deelnemers krijgen een vrijkaartje voor de hele Dag, ruime aandacht op website en in social media en de kans om met Lebowski samen te werken aan dit onderdeel. Uiteraard mag je tijdens je optreden ook aandacht vragen voor je eigen werk als auteur.

 

MEER BETALEN VOOR HETZELFDE TICKET?

Liever niet? Koop dan je ticket online.

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This