Tijdens de Dag van het Fantastische Boek organiseert de Stichting Fantastisch Genre samen met Uitgeverij Lebowski van 14 tot 15 uur True Fiction, formerly known as science fiction.

Auteurs Jerry Goossens, Auke Hulst en Eddie van Dijk en SF-blogger Marcia van der Zwan komen aan het woord over de what if-romans die je volgens hen móet lezen. Hun pitches worden afgewisseld met fragmenten van de podcasts met what if-verhalen uit het nieuwe magazine voor Grounded SF: 2.3.74 van Lebowski.

Tipje van de sluier: Eddie gaat het hebben over Neuromancer (vertaald als Zenumagiër) van William Gibson en hij zal zich richten op de verregaande integratie van computers in ons dagelijks leven, die in dat boek al geschetst werd. Ook het internet werd door Gibson al in detail beschreven. Niet voor niets worden de termen ‘cyberspace’ en ‘matrix’ aan Gibson toegerekend.

 

 

MEER BETALEN VOOR HETZELFDE TICKET?

Liever niet? Koop dan je ticket online.

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This