Leave nobody behind; the future city

Amanda Stoel is een DIY futurist. Amanda studeerde psychologie aan de universiteit van Groningen maar besloot gedurende haar studie dat ze de levenservaring miste om een praktiserend psycholoog te worden. Ze vatte het idee om deze levenservaring op te doen door andere culturen te ervaren. Ze reisde door Europa maar bleef uiteindelijk 7 jaar in Finland wonen en leerde daar de taal, cultuur en kreeg meer levenservaring dan ze ooit had kunnen verwachten.

Het was ook gedurende deze periode dat haar liefde voor wetenschap, filosofie en ethiek weer opbloeide. Gecombineerd met haar interesses in psychologie (the human mind and the artificial mind), new and emerging (disruptive) technologies leidde dat tot een gevoeligheid voor het herkennen van patronen en versterkte het haar vermogen te kunnen reflecteren en dingen van verschillende kanten te bekijken.

Amanda denkt dat de tijd snel komt waar de mensheid geconfronteerd zal worden met complexe ethische vraagstukken en voelt het ook als haar verantwoordelijkheid om mensen o.a. daarover te informeren, inzichten te bieden en helpen in deze periode van transitie zodat we samen een positieve toekomst voor iedereen kunnen veroorzaken.

Terug naar het overzicht van het programma.

Event Timeslots (1)

De Tuinzaal
-

MEER BETALEN VOOR HETZELFDE TICKET?

Liever niet? Koop dan je ticket online.

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest